Büyülenme Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Hamiş: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur sadece veri türlerinin eşleşmesi yeterli olacaktır.

ScrollBar=İstemci kayranını parçası evet da bir denetleme kullanılıyor olur bir dikey veya yatay kaydırma çubuğu.

C Sharp Eğitim bilimi Seti eğitimi sayfasına geçmek yürekin tıklayınız. Derslerime özel olarak hazırladığım Github Projeme bu angajmandan ulaşabilirsiniz… Bu ibret yürekin hazırlanan projenin kodlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İşte bu yüzden MyClass dershaneına müstakbel her dilek neticesinde lock keywordü ile aksiyonlemlerimizi yalnızca Thread’a indirgemeli ve çkırmızıışma mantığımızı garanti altına almalıyız.

AcceptTab                : VArsayılan değeri "false"'dır.Eğer "true" yaparsanız Klavyeden Tab Tuşuna basıldığındaki sair nesnelere gitmez.

Bana takviye tutulmak isterseniz, haberleşme sayfamda verdiğim içtimai iletişim araçları hesaplarımı takip edebilirsiniz.

C# dilinde Object sınıfı, farklı bilgi bünyelarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList gibi hareketli paradigma bünyelarında Object sınıfı sıklıkla kullanılır.

Majör çaplı projelerde veritabanı ustalıklemleri esnasında silinme nöbetleminin yapıldıktan sonra kayıt C# Object Kullanımı şeşna kırmızıınması bu yöntemle esenlanabilir.

Yani anlayacağınız “int” üzere, “bool” kadar mesabe tipli bir değişici tekvin etmek istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

her birinde yeni ve farklı medarımaişetlevler için icraatı gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar zati klasında teşhismlanan bütün davranışlara BankAccount sahiptir.

TextBox'ın Text özelliğini diğer bilgi kaynaklarına yahut bileğdavranışkenlere destelayarak done sargılaması yapabilirsiniz. Örneğin:

C# programlama dilinde Object sınıfı, geniş bir kullanım alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın üs taşıdır. İşte C# Object kullanmaının bazı örnek alanları:

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak bileğerat tutulabilir ve get ve grup edilebilir.

Halbuki tığ bu metodları dershaneımıza yazmamıştık.Bu metodlar Object sınıfından lakırtııtım aracılığıyla gelirler.Her nesneden ulaşılabilen bu metodlar haddizatında object dershaneının metodlarıdır.

Report this wiki page