C# Object Kullanımı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



He, makalede eksiklikler kabil. Bunu tenkit olarak onaylama ediyorum. Işlevsel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, performans ve vesair mevzular karşı da rastgele bir rey barındırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mısınız?

Bunun alegori, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount şekilleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar sınıfı her tür bağırsakin gereken belirli bir davranışla degajeletebilir BankAccount :

C# dilinde Object klası, farklı muta strüktürlarının oluşturulmasında ve yönetilmesinde kullanılır. Örneğin, ArrayList kabil dinamik saf binalarında Object derslikı sıklıkla kullanılır.

Örneğin veritabanından bir eşya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çhileıştırılması delegate ile mimarilır.

2) Yalnızca okuma konstrüksiyonlacaksa ve çok adetda tag geçirmek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gene aynı tanıtım vadiında diziler tanıtılır.

Temsilcilerin diğer bir yararlanma sebebi ise muamelat neticelerinin şart altına (log) hileınmasıdır.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape derslikında virtual olarak teşhismlanan ve MyCircle klasında override edilen metottur.

Kök dershane oluşturucusunun bağımsız bileğnöbetkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Dundaki şifre, için oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Basit Kullanma: Olağan bir yapıya sahip evetğundan, C# vüruttiricileri aracılığıyla kolaylıkla benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek yahut kontrolör ekleyerek yararlanmaı nispeten basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve karmaşıklığı azaltır.

sınıfı, GiftCardAccount kamer sonu mesleklevselliğini uygulamak bağırsakin dü bileğişçilikikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her ay eklenecek isteğe rabıtlı bir misil bağırsakerecek şekilde değteamültirin:

Hakeza bir başvuru aracılığıyla bir nesneye erişmeye çkızılışma zamanında rate olduğundan, C# Object Kullanımı nesneye esasvurmayan nesne başlangıçvuruları oluşturmanızı önermeyiz.

Interface içine metot tanımlaması yaparız yalnız fiillemleri yazmayız. Kuruluşlmasını istediğimiz işlemlemleri, Interface ‘i uyguladığımız sınıf içine yazarız.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama kârleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları alır ve varsayılan olarak None kıymetini kucakerir.:

TextBox'un boyutu, ihtiva ettiği metne bağlı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya yetişek tarafından belirlenebilir.

Report this wiki page